Syysretki Kotkaan torstaina 25.8.2022 klo 8.30 Kiasman tilausautopysäkiltä, Mannerheiminaukio 2

Tänä vuonna retkemme suuntautuu merelliseen Kotkaan.  Tutustumme oppaan johdolla Langinkosken keisarilliseen kalastusmajaan.  Keisari Aleksanteri III:n kalastusmaja on ainoa Venäjän ulkopuolella säilynyt keisariperheelle rakennettu rakennus.

Buffetlounas ravintola Keisarinsatamassa.

Nautimme opastetusta kaupunkikiertoajelusta.  Kierroksen aikana teemme pienen kävelyn Suomen palkituimmalla viheralueella, Sapokan vesipuistossa.  Puiston keskeiset elementit runsaan kasvillisuuden lisäksi ovat vesi, kivi ja valaistus.

Matkamme jatkuu Merikeskus Vellamoon, jossa nautimme opastetusta kierroksesta.  Perusnäyttely herättää värikkäästi eloon Suomen merenkulun historian ja esineistön.  Varaamme hieman omaa aikaa,  mikäli haluat tutustua näyttelyihin paremmin ja vierailla museokauppa Plootussa. Paluumatkalla kahvittelemme Loviisassa Tuhannen tuskan kahvilassa.

Matkalle pääsee mukaan 30 jäsentä.  Matkan hinta on 40€ per jäsen.

Ilmoittautuminen alkaa 1.6.2022 klo 9.00.   Viimeinen  maksu- ja peruutuspäivä on 28.7.2022 klo 15.00. 

Vastuuhenkilö: Leena Pohjanloimu, 050 564 1571, leena.pohjanloimu(at)gmail.com.


ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 
  • Pienoiselämäkertojen kirjoittaminen jatkuu ja kaikki julkaisut tallennetaan SKS:n arkistoon.

  • Oi niitä aikoja - kun naiset murtavat lasikattoja on Naisliiton 115-vuotisjuhlavuoden julkaisu. Kirja sisältää 28 naisen kiinnostavan työelämäkerran eri ammattialoilta.

  • Kuin satakielten laulu on Naisliiton Helsingin Osaston 100-vuotisjuhlakirja, jonka nimi saa lukijan vilkaisemaan teoksen sisältöä ja kiinnostumaan naisliikkeen historiasta ikään kuin vahingossa.

  • Kiitos tämän antologian ilmestymisestä kuuluu koululaisille, jotka innostuivat kirjoittamaan sukunsa naisista.