UUTTA TIETOA AURORANKADUN HUONEISTON REMONTISTA

Aurorankadun vesivahingon korjaaminen alkaa maanantaina 15.1.2024  ja kestää noin neljä viikkoa. Remontissa uusitaan mm. lattiapäällysteet. Kun remontti on valmistunut ja tilat käytettävissä, siitä ilmoitetaan.

Seuraa uutisia!

• Pienoiselämäkertojen kirjoittaminen jatkuu ja kaikki julkaisut tallennetaan SKS:n arkistoon.

• Oi niitä aikoja - kun naiset murtavat lasikattoja on Naisliiton 115-vuotisjuhlavuoden julkaisu. Kirja sisältää 28 naisen kiinnostavan työelämäkerran eri ammattialoilta.

• Kuin satakielten laulu on Naisliiton Helsingin Osaston 100-vuotisjuhlakirja, jonka nimi saa lukijan vilkaisemaan teoksen sisältöä ja kiinnostumaan naisliikkeen historiasta ikään kuin vahingossa.

• Kiitos tämän antologian ilmestymisestä kuuluu koululaisille, jotka innostuivat kirjoittamaan sukunsa naisista.