PERINNEPÄIVÄ ON PERUTTU KORONAN VUOKSI!!!

PERINNEPÄIVÄ ON PERUTTU!!!


HUOM! Perinnepäivä ei ole Helsingin yhdistyksen järjestämä tapahtuma, siksi ilmoittautumisessa ei voi käyttää omaa Ilmari - nimistä ohjelmaamme.

Filosofian maisteri Hilja Vilkemaa oli Suomalaisen Naisliiton kantavia voimia vuosina 1910–1976. Naisliitossa on ollut tapana viettää hänen kunniakseen vuosittain yhteistä perinnepäivää.

Tänä vuonna kokoonnumme perinnepäivään tiistaina 8.12.2020klo 14.00Helsingissä Hotelli Arthurin tiloissa, Vuorikatu 19.

Perinnepäivään saamme vieraaksemme näyttelijä Alma Pöystin, joka kertoo näyttelijäuransa alkuvaiheista ja tuoreesta Tove-elokuvasta, jossa hän näyttelee pääosaa.Säätiön hallituksen jäsen Maija Kauppinen haastattelee Alma Pöystiä.

Tilaisuudessa kuullaan musiikkia ja virkistytään kahvitarjoilulla ja hedelmillä.

Toivotamme naisliittolaiset tervetulleeksi perinnepäivään .

Ilmoittautumiset Opetusneuvos Hilja Vilkemaan Stipendisäätiön sihteeri Heli Eskolinille, heli.eskolin@gmail.com tai tekstviestillä puhelimitse 0440 560 640 viimeistään 13.11.2020 mennessä.

Hotelli Arthurissa on tarjolla klo 11.00-14.00 lounas (laktoositon) omakustannushintaan12,50 €/hlö. Ilmoita oman ilmoittaumisesi yhteydessä myös lounaalle osallistuminen.


Opetusneuvos Hilja Vilkemaan Stipendisäätiö sr

Hallitus 
  • Pienoiselämäkertojen kirjoittaminen jatkuu ja kaikki julkaisut tallennetaan SKS:n arkistoon.

  • Suomalaisen Naisliiton Helsingin yhdistys ry
    toimisto@naisliittohelsinki.fi

  • Oi niitä aikoja - kun naiset murtavat lasikattoja on Naisliiton 115-vuotisjuhlavuoden julkaisu. Kirja sisältää 28 naisen kiinnostavan työelämäkerran eri ammattialoilta.

  • Kuin satakielten laulu on Naisliiton Helsingin Osaston 100-vuotisjuhlakirja, jonka nimi saa lukijan vilkaisemaan teoksen sisältöä ja kiinnostumaan naisliikkeen historiasta ikään kuin vahingossa.

  • Kiitos tämän antologian ilmestymisestä kuuluu koululaisille, jotka innostuivat kirjoittamaan sukunsa naisista.