Aurorankadun huoneistossa vesivahinkokorjaus 28.11.2023 alkaen
Remontin takia Aurorankadun huoneisto on poissa käytöstä toistaiseksi.

Feministinen keskustelupiiri maanantaina 9.5.2022 klo 17.00-19.00 Aurorankadulla


TERVETULOA FEMINISTISEEN KESKUSTELUPIIRIIN pohtimaan tai vain kuuntelemaan ajatuksia ajankohtaisista, tulevista tai varhaisemmista feminismiin liittyvistä näkemyksistä!  Käymme vapaamuotoista keskusteluja mukanaolijoiden esiin nostamista feministisistä teemoista.  Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua!  Jokainen yhdistyksen jäsen on tervetullut, yksin tai ystäviensä kanssa.

Keskustelemme 9.5.2022 mm. NJKL:n pääsihteeri Terhi Heinilän kahden vuoden työn tuloksesta, esityksestä feministiseksi ulkopolitiikaksi.  Vaikka feminismi-sana edelleen voi olla joillekin ihmisille vaikeasti lausuttava, sen käyttämisellä ajetaan hyviä, kaikkien henkilöiden tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia edistäviä asioita.

Tiedotteessa olevasta linkistä https://naisjarjestot.fi/kansainvalisten-ihmisoikeusasiain... jne pääset lukemaan koko tekstin ja tutustumaan yksityiskohtiin. Teksti jaetaan myös keskustelupiirin osallistujille paikan päällä 9.5.


Yhteyshenkilö:  Anneli Mäkinen,  a.anneli.makinen(at)gmail.com
 
  • Pienoiselämäkertojen kirjoittaminen jatkuu ja kaikki julkaisut tallennetaan SKS:n arkistoon.

  • Oi niitä aikoja - kun naiset murtavat lasikattoja on Naisliiton 115-vuotisjuhlavuoden julkaisu. Kirja sisältää 28 naisen kiinnostavan työelämäkerran eri ammattialoilta.

  • Kuin satakielten laulu on Naisliiton Helsingin Osaston 100-vuotisjuhlakirja, jonka nimi saa lukijan vilkaisemaan teoksen sisältöä ja kiinnostumaan naisliikkeen historiasta ikään kuin vahingossa.

  • Kiitos tämän antologian ilmestymisestä kuuluu koululaisille, jotka innostuivat kirjoittamaan sukunsa naisista.