Aurorankadun huoneistossa vesivahinkokorjaus 28.11.2023 alkaen
Remontin takia Aurorankadun huoneisto on poissa käytöstä toistaiseksi.

Päiväkahvit Lapland hotellissa 7.11.2022 klo 14-16, Bulevardi 28, Helsinki

Lapland hotellien myyntipäällikkö Maarit Uutela on kutsunut meidät vierailulle Bulevardilla sijaitsevaan Lapland hotelliin.  Tutustumme huoneisiin, kokoustiloihin ja hotellin tuotteisiin iltapäiväkahvien merkeissä. Mukaan mahtuu 20 jäsentä.

Neljän tähden Lapland Hotels Bulevardi tarjoaa majoittuville asiakkailleen erilaisia palveluita, esimerkkeinä aamupalan hotellin ravintolassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja baari. Iskikö nälkä? Paikan päältä löytyy ravintola, jonka erikoisuus on paikallinen keittiö. Aamiaisbuffetin voi ostaa myös ilman hotellissa majoittumista hintaan 29€ per henkilö. Helsingin aamiainen tarjoaa myös pohjoisen luksusta upeiden leipien kuten lämpimän rieskan, vuodenaikojen ainutlaatuisuuden ja kiireettömän tunnelman kautta.   Ilmainen Wi-Fi huoneessa on kaikkien asiakkaiden käytössä. Saatavilla on myös ympäri vuorokauden auki oleva kuntosali.

Kaikki majoituspaikan Lapland Hotels Bulevardi huoneet tarjoavat mm. ylellisiä vuodevaatteita ja tyynyvalikoimia.  Tutustumiskierroksella kuulemme tämän viihtyisän ja suositun hotellin erikoisuuksista.

Ilmoittautuminen alkaa 3.10.2022 klo 9.00.  Viimeinen ilmoittautumis- ja peruutuspäivä on 1.11.2022.

Tilaisuus on ilmainen.

Vastuuhenkilö:  Birgit Haanmäki, 050 553 2927, birsoha(at)gmail.com


Tervetuloa mukaan!


ILMOITTAUDU TÄSTÄ 
  • Pienoiselämäkertojen kirjoittaminen jatkuu ja kaikki julkaisut tallennetaan SKS:n arkistoon.

  • Oi niitä aikoja - kun naiset murtavat lasikattoja on Naisliiton 115-vuotisjuhlavuoden julkaisu. Kirja sisältää 28 naisen kiinnostavan työelämäkerran eri ammattialoilta.

  • Kuin satakielten laulu on Naisliiton Helsingin Osaston 100-vuotisjuhlakirja, jonka nimi saa lukijan vilkaisemaan teoksen sisältöä ja kiinnostumaan naisliikkeen historiasta ikään kuin vahingossa.

  • Kiitos tämän antologian ilmestymisestä kuuluu koululaisille, jotka innostuivat kirjoittamaan sukunsa naisista.