Laulukerho kokoontuu Aurorankadulla tiistaina 11.10.2022 poikkeuksellisesti klo 12-13

Tervetuloa Helsingin yhdistyksen laulukerhoon nauttimaan laulamisesta ja sen hyvää tekevästä voimasta, iloitsemaan musiikin tekemisestä yhdessä, oppimaan äänenkäyttöä ja heittäytymään musiikin vietäväksi.

Yhdistyksemme laulukerhon monivuotinen laulattaja vaihtui ja uusi ammattilainen säestää meitä haitarin sijasta pianolla.  Laulukerhon toimintaperiaate on ennallaan, joten kaikki laulamisesta pitävät voivat tulla mukaan myös ilman nuotinlukutaitoa, kaunista lauluääntä, musiikkikorvaa, kuorotaustaa ym. vaatimuksia.  Voimme tehdä myös lauluehdotuksia, kuten aikaisemminkin.

Moni on kertonut, ettei ole laulanut lainkaan pandemian aikana ja laulaminen on muuttunut raakkumiseksi.  Niin on käynyt minullekin, eikä siitä tarvitse olla huolissaan, koska lauluääni kuulemma palautuu ennalleen aika nopeasti.

Kokoonnumme kaksi kertaa kuukaudessa tiistaisin klo 13.00.  Syyskauden viimeinen tapaaminen on tiistaina 13.12. klo 13.00 paria päivää ennen Malta-talon pikkujoulua.

TERVETULOA LAULAMAAN YHDESSÄ!


Merja Talkamo, laulukerhon vetäjä
 
  • Pienoiselämäkertojen kirjoittaminen jatkuu ja kaikki julkaisut tallennetaan SKS:n arkistoon.

  • Suomalaisen Naisliiton Helsingin yhdistys ry
    toimisto@naisliittohelsinki.fi

  • Oi niitä aikoja - kun naiset murtavat lasikattoja on Naisliiton 115-vuotisjuhlavuoden julkaisu. Kirja sisältää 28 naisen kiinnostavan työelämäkerran eri ammattialoilta.

  • Kuin satakielten laulu on Naisliiton Helsingin Osaston 100-vuotisjuhlakirja, jonka nimi saa lukijan vilkaisemaan teoksen sisältöä ja kiinnostumaan naisliikkeen historiasta ikään kuin vahingossa.

  • Kiitos tämän antologian ilmestymisestä kuuluu koululaisille, jotka innostuivat kirjoittamaan sukunsa naisista.