Laulukerho kokoontuu tiistaina 23.1.2024 klo 13.00 Töölöntorin kupeessa asuvan kerholaisen luonaLaulukerhon tapaamiset jatkuvat.  Kokoontuminen tällä kertaa poikkeuksellisesti Töölöntorin kupeessa asuvan kerholaisen luona Aurorankadun remontin vuoksi.

Osoitetiedot voi kysyä:  merja.talkamo(at)muhvelotti.fi

Tervetuloa Helsingin yhdistyksen laulukerhoon nauttimaan laulamisesta ja sen hyvää tekevästä voimasta, iloitsemaan musiikin tekemisestä yhdessä, oppimaan äänenkäyttöä ja heittäytymään musiikin vietäväksi.

Laulukerhon toimintaperiaate on ennallaan, joten kaikki laulamisesta pitävät voivat tulla mukaan myös ilman nuotinlukutaitoa, kaunista lauluääntä, musiikkikorvaa, kuorotaustaa ym. vaatimuksia.  Voimme tehdä myös lauluehdotuksia, kuten aikaisemminkin.

TERVETULOA LAULAMAAN YHDESSÄ!


Merja Talkamo, laulukerhon vetäjä, merja.talkamo(at)muhvelotti.fi

 
  • Pienoiselämäkertojen kirjoittaminen jatkuu ja kaikki julkaisut tallennetaan SKS:n arkistoon.

  • Oi niitä aikoja - kun naiset murtavat lasikattoja on Naisliiton 115-vuotisjuhlavuoden julkaisu. Kirja sisältää 28 naisen kiinnostavan työelämäkerran eri ammattialoilta.

  • Kuin satakielten laulu on Naisliiton Helsingin Osaston 100-vuotisjuhlakirja, jonka nimi saa lukijan vilkaisemaan teoksen sisältöä ja kiinnostumaan naisliikkeen historiasta ikään kuin vahingossa.

  • Kiitos tämän antologian ilmestymisestä kuuluu koululaisille, jotka innostuivat kirjoittamaan sukunsa naisista.