Canthia - Minna Canthin novelleja näyttämöllä, 25.3.2024 klo 19.00, Opistoteatteri, Helsingin työväenopisto, Helsinginkatu 26, Kallio, Helsinki


Canthia - Minna Canthin novelleja näyttämöllä.  Näytelmä koostuu kolmesta Minna Canthin kirjoittamasta novellista, jotka on dramatisoinut Heini Tola.  Lisäksi näytelmä sisältää otteita Rytisalon kirjasta rouva C.  Sovituksesta ja ohjauksesta vastaa Iida-Maria Lindstedt.

Tapahtuman kesto noin kaksi tuntia.

Esitykseen on vapaa pääsy.   Vapaaehtoisen itse valitseman kannatusmaksun voi maksaa ohjelmalehtisestä.  Maksuna käy ainoastaan käteinen tai mobile pay.

20 paikkaa varattu jäsenille.

Ilmoittautuminen avautuu 15.2.2024 klo 9.00.  Ilmoittautumis- ja peruutusaika päättyy 15.3.2024 klo 15.00.

Esityksessä on väliaika, jolloin opiston kahvila on auki.  Kahvilassa myynnissä kahvia, teetä, virvokkeita sekä suolaisia että makeita leivonnaisia.

Vastuuhenkilö:  Birgit Haanmäki, 050 553 2927, birsoha(at)gmail.com.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 
  • Pienoiselämäkertojen kirjoittaminen jatkuu ja kaikki julkaisut tallennetaan SKS:n arkistoon.

  • Suomalaisen Naisliiton Helsingin yhdistys ry
    toimisto@naisliittohelsinki.fi

  • Oi niitä aikoja - kun naiset murtavat lasikattoja on Naisliiton 115-vuotisjuhlavuoden julkaisu. Kirja sisältää 28 naisen kiinnostavan työelämäkerran eri ammattialoilta.

  • Kuin satakielten laulu on Naisliiton Helsingin Osaston 100-vuotisjuhlakirja, jonka nimi saa lukijan vilkaisemaan teoksen sisältöä ja kiinnostumaan naisliikkeen historiasta ikään kuin vahingossa.

  • Kiitos tämän antologian ilmestymisestä kuuluu koululaisille, jotka innostuivat kirjoittamaan sukunsa naisista.